Despre noi Camere si tarife Facilitati Galerie foto Imprejurimi  Rezervari online  Localizare Contact

Obiective turistice Hunedoara

De vizitat in judetul Hunedoara

Pentru cei pasionati de aventura, istorie si petrecerea timpului liber intr-un mod diferit Hotel Krystal va invita sa descoperiti o parte a Transilvaniei-cu o civilizatie complexa, care atrage exploratori de sute de ani.

Haide in inima vechii Transilvanii sa te distrezi, sa descoperi legendele,locurile si explozia de culoare transilvaneana. Venim in intampinarea dvs cu un altfel de turism, un turism in care se imbina drumetiile, distractia, vizitarea locurilor istorice si salbaticia transilvaneana.

Mare parte din locuri sunt greu accesibile pt masinile nepregatite pentru astfel de drumuri si poteci, in locuri izolate de civilizatie si incarcate de traditie si istorie. Pentru toate acestea Hotel Krystal impreuna cu partenerul sau Discover Transylvania vine in intampinarea dvs cu pachete de o zi sau de weekend. Deplasarea se va face cu masini 4x4 special pregatite pt astfel de expeditii.

Prin astfel de activitati Hotel Krystal doreste sa va faca sederea cat mai placuta si interesanta. Va multumim si va asteptam sa profitati din plin de activitatiile noastre.
Informatii la tel: 0752161185

Judetul Hunedoara este pastratorul a peste 400 de obiective-monumente istorice, de arta, si stiintele naturii-incepand cu perioada preistorica si continuand cu perioada dacica, romana, feudala si moderna. Dintre acestea cele mai importante atractii turistice sunt:
Hunedoara: Castelul Corvinestilor, un monument architectural din secolul XIV
Deva (capitala judetului Hunedoara): Cetatea
Lacul Cincis: lacul de acumulare se gaseste in Muntii Poiana Rusca, la circa 10 km de Hunedoara, intr-o zona de un pitoresc aparte care atrage mii de turisti
Hateg: rezervatia de zimbri
Muntii Retezat: din Hateg turistii pot merge in excursii in Muntii Retezat, acestia fiind o rezervatie naturala unde poti vedea animale, plante si copaci protejati de lege
Ulpia Traiana Sarmizegetusa: ruinele capitalei Dacia Romana, aproape cel mai interesant obiectiv turistic din zona
Manastirea Prislop: fondata in 1404
Orastie: reprezinta punctul de plecare pentru cetatile dacice: Sarmizegetusa Regia, Cetatea din Costesti (la 18 km de Orastie), Cetatea Blidaru(la 4 km de Orastie)
Geoagiu Bai: statiune cu izvor mineral, deschisa tot impul anului, situata la o altitudine de 300m
Brad: interesantul Muzeu de Aur
Tebea: un real sanctuar pentru motii din Muntii Apuseni, stejarul lui Horea si monumentul lui Avram Iancu
Valea Jiului: este inconjurata de Muntii Retezat, Parang si Surianu fiind o importanta zona turistica, in special pentru iubitorii muntelui
 
 
Home | Despre noi | Camere si tarife | Facilitati | Galerie foto | Imprejurimi | Rezervari online | Localizare | Contact
 
 
designed by
Promovat de luxdesign28.ro